CIJO

Meld je nu aan voor het CIDI Midden-Oosten verkiezingsdebat!

zoom
Geen reacties

Meld je nu aan voor het CIDI Midden-Oosten verkiezingsdebat!

15 maart is het weer tijd om je stem te laten horen over de Nederlandse politiek. Om daarbij te helpen organiseert CIDI een verkiezingsdebat over het Midden-Oosten. Deze avond staat in het teken van Israël, de Arabische wereld en Nederland.

Het is vier jaar geleden dat we voor het laatst mochten stemmen voor de Tweede Kamer en sinds die tijd is er veel veranderd in Nederland en het Midden-Oosten. Maar wat vindt politiek Den Haag hiervan? Bij het verkiezingsdebat zullen alle buitenlandwoordvoerders van verschillende politieke partijen hun visie geven over het Midden-Oosten, Israël en de rol van Nederland. Het debat wordt geleid door Kamran Ullah, presentator & redacteur Telegraaf TV.

De sprekers die aanwezig zullen zijn: Han ten Broeke (VVD), Michiel Servaes (PvdA), Raymond de Roon (PVV), Jasper van Dijk (SP), Raymond Knops (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Tom van der Lee (Groenlinks), Kees van der Staaij (SGP), Joël Voordewind (CU), Maurice Koopman (50PLUS), Joram van Klaveren (VNL) en Thierry Baudet (FVD).

Nieuw bij dit debat is de debat-app. Met deze app kun je zelf deel uitmaken van het debat. Je kunt live stemmen over stellingen, vragen stellen en deelnemen aan de schaduwverkiezingen. Tijdens en na afloop van het debat is de bar geopend.

Vergeet je niet van tevoren aan te melden door te mailen naar cidi@cidi.nl

Wanneer: 6 maart, van 19:30 tot 22:00
Waar: De Rode Hoed in Amsterdam
Kosten: 5 euro (te betalen aan de deur)

Geef een reactie