CIJO

Masterclass communicatie voor Joodse jongeren

zoom
CIDI-directeur Hanna Luden
Geen reacties

Masterclass communicatie voor Joodse jongeren

In de Joodse gemeenschap is een groeiende behoefte aan effectieve woordvoerders in de media. Daarom organiseert CIDI een Masterclass Communicatie voor jongeren (18-40 jaar) die al actief zijn binnen de Joodse gemeenschap en die bereid zijn hun mening over Israël en Joodse zaken publiekelijk te uiten.

Dit is een professionele, intensieve training. Je leert effectief communiceren, omgaan met media én je krijgt de nodige kennis mee. De training is bedoeld om Joodse jongeren klaar te stomen om de nieuwe boegbeelden van de gemeenschap te worden en effectief en zichtbaar deel te nemen aan discussies, debatten en besluitvorming.

De training wordt gegeven door het gerenommeerde communicatiebureau Schinkelshoek & Verhoog (S&V), dat onder meer trainingen verzorgt voor bestuurders en directieleden, maar ook bedrijven en organisaties adviseert over belangenbehartiging. Lees hier meer over de inhoud van de training, data, hoe je je opgeeft en de voorwaarden van deelname.

Wanneer

De masterclass communicatie bestaat uit 10 maandagavonden van 19:30 – 22:00 uur, afwisselend in Den Haag en Amsterdam, en twee weekenddagen. De eerste training start op 7 maart, de laatste is op 27 juni. De weekenddagen zijn zondag 20 maart en zondag 22 mei.

Interesse?

Voor deze exclusieve training geldt een selectieprocedure. Lees hier hoe je aanmelding eruit moet zien. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 januari. In de eerste week van februari hoor je of je aan de training kan deelnemen.

Aanmeldingen, met alle nodige bijlagen, kan je mailen naar Naomi Mestrum. Voor vragen kan je bellen met CIDI: 070-3646862.

Geef een reactie